Vertel je verhaal en groei verder

Sterke content zorgt ervoor dat je bedrijf groeit. Everybody is doing cool stuff, maar als je er niet voor zorgt dat mensen weten waar je mee bezig bent dan laat je een groot bereik (en daarmee potentiële klanten en potentieel geld) liggen. Zorg ervoor dat mensen jouw verhaal horen. Wij helpen jou daarbij, als publisher weten wij namelijk als geen ander hoe je sterke verhalen schrijft en hoe je ze verspreid.

Op welke manieren kunnen wij jouw verhaal vertellen?

 

Interviews

We interviewen degene in jouw bedrijf die antwoord kan geven op de vragen waren jouw doelgroep mee zit. We verzorgen het interview en de verspreiding van a-z.

 

Success Stories

We verdiepen ons in jouw bedrijf. Waar stonden jullie vroeger en waar staan jullie nu? En nog belangrijker: welke weg hebben jullie afgelegd en welke learnings kunnen we daaruit afleiden?

 

(Product) reviews

Onze redactie kent de markt en haar producten door-en-door. We testen graag nieuwe producten voor onze lezers en geven hun advies over waarom iets goed is (of juist niet).

 

Event reports

We bezoeken jouw event en schrijven over de laatste aankondigingen rond jouw bedrijf. Eventueel te combineren met een interview.

 

Advertorials

Je hebt een unieke actie of boodschap en wil hem duidelijk communiceren naar onze doelgroep. Wij kunnen je helpen deze boodschap vorm te geven.

 

Blogs

Je wil je profileren als expert binnen een bepaald gebied en een goede manier om dat te doen is het schrijven van blogs. Wij schrijven (en verspreiden) de blog rond een topic naar keuze.

 

Ghostwriting

Soms ontbreekt het aan de tijd of de juiste domeinkennis om bepaalde content structureel te kunnen schrijven. Ons team van content writers helpt je daarbij.

 

Wij verspreiden jouw verhaal op onze onze platformen en zorgen ervoor dat de inhoud en de stijl perfect past bij de doelgroep.

 

Scroll naar boven