Media platform

TechPulse Business

Hét online platform voor IT decision makers

Hét platform dat elke dag zakelijk technologienieuws en -achtergrond brengt

Technologie is een middel dat bedrijven helpt in het bereiken van hun doelstellingen. Elke dag brengt TechPulse Business zakelijk technologienieuws en achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in de zakelijke IT, technologie en wetenschap.

Bereik een breed publiek

TechPulse Business brengt talloze studies, onderzoeken en interessante cases van Belgische ondernemingen. Met verhalen die inspireren, maar ook waarschuwen voor gevaren en valkuilen. In een duidelijke taal, die onmiddellijk te vertalen is naar de praktijk. Daarnaast worden geregeld productiviteitstools en zakelijke hardware en software getest, waar decision makers naar op zoek zijn om hun business te optimaliseren.

TechPulse
Onze mogelijkheden

Business IT. Tech. Wetenschap.

Met TechPulse Business bereik je een breed publiek van zakelijke managers, met invloed op de strategische beslissingen van hun bedrijf. Breng jouw boodschap onder de aandacht van managers uit de Belgische technologie sector.

Display advertising

Zorg voor meer leads en naamsbekendheid met display advertising. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap aan het juiste publiek op het juiste moment getoond wordt.

Lead Generation

Relevantie en vertrouwen, dat is de basis van een goede leadgen campagne. Door jouw content op de juiste omgeving te plaatsen, verhogen we de kans op actie en conversie.

Content Marketing

Om jezelf te onderscheiden van de rest heb je steengoede content en een sterke strategie nodig. Wij helpen je met het schrijven van content die interessant, spannend, informatief of onderhoudend is – en het liefst alles tegelijk.

De doelgroep van
TechPulse Business

TechPulse Business heeft een groot bereik onder managers. Zij hebben invloed op de strategische beslissingen van hun bedrijf. De doelgroep van TechPulse Business bestaat zowel uit general, financial, marketing-, HR en IT-managers, als uit communicatieverantwoordelijken. Allen dragen zij verantwoordelijkheid voor de werking en winstgevendheid van hun bedrijf, mede door het inschakelen van technologie in strategisch perspectief.

30 - 65 jarige

Hoger opgeleid en managers publiek.

Pageviews

Gemiddeld haalt TechPulse Business 150.000 pageviews/maand.

Nieuwsbrief abonnees

In totaal zijn er 36.000 mensen ingeschreven op de nieuwsbrief.

Nederlandstalig

Het grootste aantal bezoekers van onze website komt uit België en spreekt Nederlands.

Unieke bezoekers

Gemiddeld heeft TechPulse Business 75.000 unieke bezoekers/maand.

Klaar om jouw producten aan de wereld te tonen?

Op onze mediaplatformen heb je de kans om jouw doelgroep dagelijks te bereiken. 

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk! 

Scroll naar boven