Mediaplatformen


Ontdek onze verschillende mediaplatformen en bereik de juiste bezoekers

Met de combinatie van online platformen en magazines bestrijkt Blue Pixl Media de volledige markt van multimedia- en technologiegebruikers: van ICT-nieuws en achtergrond (TechPulse), tot techbuyers en power users (TechRadar), techliefhebbers (Clickx) en gepassioneerde fotografen (Shoot). Ieder jaar geven wij het ICT Jaarboek uit, dé referentie voor IT afdelingen in België.

Onze sterke platformen:

Techradar logo

Ongelooflijk geobsedeerd door tech, helpt TechRadar consumenten bij het maken van de beste aankoopbeslissingen en om het meeste uit hun favoriete producten te halen.
Ons team van toegewijde journalisten ademt en brengt tech 24/7, waarbij zij hun lokale kennis combineren met de globale expertises.

Techradar digitaal
Techpulse Logo

TechPulse houdt de vinger aan de pols van de technologiewereld. De website kijkt voorbij het nieuws van de dag, en brengt je achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in IT, technologie en wetenschap. TechPulse graaft dieper en kijkt naar de impact van technologische evoluties op onze dagelijks levens en manier van werken.

Techpulse digitaal
Techpulse Business

Technologie is een middel dat bedrijven helpt in het bereiken van hun doelstellingen. Elke dag brengt TechPulse Business het zakelijke technologienieuws en brengt je achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in de zakelijke IT, technologie en wetenschap.

Techpulse Business digitaal
Clickx logo

Clickx is het meest gelezen computerblad van België. Dit praktische en no-nonsense magazine brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening.

Clickx magazine
Shoot

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.

Shoot online
ict jaarboek

Het ICT Jaarboek is hét naslagwerk bij uitstek voor de decision makers en al wie – op welk niveau ook – binnen zijn organisatie met ICT bezig is. Het is de eerste tool bij het selecteren van een leverancier.

ICT Jaarboek
GoStreaming

GoStreaming houd je op de hoogte van het laatste nieuws, aankondigingen en informatie omtrent Disney Plus, Viaplay en HBO Max. Met een stijgende trend rond vraag naar on-demand media consumptie  zal GoStreaming de komende tijd blijven groeien. Elke dag staat een ervaren redactieteam klaar om een licht te schijnen op de laatste nieuwe titels en aankondigingen. 

gostreaming

Klaar om jouw producten aan de wereld te tonen?

Op onze mediaplatformen heb je de kans om jouw doelgroep dagelijks te bereiken. 

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk! 

Scroll naar boven