Media Acties

Ontdek alle acties op onze verschillende media platformen.

Zet jouw product en/of dienst in het licht met onze media acties

Gedurende het jaar lanceren wij verschillende media acties op onze platformen TechPulse, TechRadar, Clickx en Shoot. Deze acties zijn het ideale moment om jouw product en/of dienst in het licht te zetten met bijzondere acties. 

Hieronder vind je een overzicht terug van onze acties doorheen het jaar.

Bekijk al onze media acties

Easter Egg Hunt

Alles kan tegenwoordig digitaal, zo ook de jacht op lekkere paaseieren. TechPulse en TechRadar doen mee dit jaar en organiseren voor de lezers een Easter Egg Hunt. Iedere werkdag van 3 t/m 7 april 2023 zullen we een nieuwe paasei onthullen. Aan hen om mee te doen en zoveel mogelijk kans te maken, want er zitten weer wat toppertjes tussen!

Van maandag 3 t/m 7 april 2023 zullen we elke dag een nieuw paasei onthullen. De Hunt zal elke dag om 12.00 uur stipt beginnen en de winnaar van de dag ervoor zal meteen ook bepaald worden.

Summer Give-Away

De zomer van 2022 belooft een zomer te worden waarin iedereen weer mag doen wat hij/zij wil. Voor ons aanleiding om de Summer Give-Away op te zetten, voor jou de uitgelezen kans om jouw product in deze periode extra in de kijker te zetten.

Vanaf week 26 tot en met week 30 geven we elke week een nieuw product weg. De winactie zal elke dinsdag om 12:00 uur stipt beginnen en de winnaar wordt een week na deelname meteen persoonlijk verwittigd.

Back 2 School

De zomervakantie is in volle gang. Na de vakantie gaan we allemaal weer vol aan de bak, een goed moment om je product in de kijker te zetten en extra in te zetten op conversie. Ontdek welke meerwaarde TechPulse voor jouw product of webshop kan hebben. Met de geboden opties kunnen we jouw product of webshop extra onder de aandacht brengen bij je relevante doelgroep en zo sturen op brand awareness en conversie!

Black Friday

Black Friday is van oudsher de dag waarop de meeste aankopen in het jaar plaatsvinden door de enorme kortingen die overal worden aangeboden. Wij verzamelen en promoten de beste deals tijdens deze periode om de keuze voor onze lezers een stuk makkelijker te maken.

12 Days of Christmas

Ook dit jaar organiseren we onze ‘12 days of Christmas’ actie. In de 12 dagen voor Kerstmis zal deze campagne op TechPulse.beClickx.be en TechRadar.com lopen om op een ludieke manier aandacht te creëren voor jouw product. Tijdens 12 days of Christmas kunnen bezoekers elke dag meedoen aan een nieuwe winactie, eventueel gecombineerd met een prijsvraag.

Vision on

Ook dit jaar volgt er weer een nieuwe editie van het e-book: Vision on 2023. Dit e-book bevat een bundeling van interviews van bedrijfsleiders en opinieleiders die hun visie en meningen over 2023 ventileren.

Interesse in een actie?

Wij zorgen er samen met jou voor dat je producten onder de aandacht komen van de juiste doelgroep.

Schrijf je via ons formulier in en maak gebruik van het grote bereik dat onze media platformen bieden.

Scroll naar boven