Services

E-mailmarketing

Een sterk en tijdloos marketingmiddel
email marketing

E-mailmarketing met een boodschap gericht op je doelgroep

E-mail is nog steeds één van de grootste en meest effectieve tools binnen de online marketingwereld. Het verzenden van mailings is een snelle en relatief goedkope manier om potentiële klanten aan te zetten tot actie.

Een nieuwsbrief is zowel voor informatieve als commerciële doeleinden enorm geschikt dankzij de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Het mag echter niet blijven bij een mooi opgemaakte e-mail. De content die je gebruikt is minstens even belangrijk.

Dankzij onze verschillende mediaplatformen hebben wij zelf een uitgebreid e-mailbestand. Heb jij baat bij het bereiken van een grote groep ICT- en techbedrijven? Dan kunnen we buiten jouw eigen e-mailbestand ook dat van ons activeren.

E-mailmarketing die jouw klant overtuigt en raakt

RESPONSIEVE NIEUWSBRIEF

Door gebruik te maken van de juiste programma’s heb je op 1, 2, 3 jouw nieuwsbrief omgevormd tot een responsieve nieuwsbrief. Dat is enorm belangrijk in een tijdperk waar meer dan 46% van de e-mails geopend worden op een smartphone. Hierdoor zal je klik en open rate hoger worden.

ACTIVEER JE KLANTEN

Je nieuwsbrief voorzien van de juiste content voor je doelgroep is enorm belangrijk. Het is namelijk de content die ervoor zorgt dat ze de nieuwsbrief zullen lezen en overgaan tot actie. Kan je hulp gebruiken bij het schrijven van de juiste content? Geen probleem, wij zijn er om te helpen.

ANALYSEREN

Resultatenanalyse van de e-mailcampagne is misschien wel de belangrijkste stap. Je krijgt van ons een duidelijke analyse terug met welke klanten de e-mail gelezen hebben, doorgeklikt hebben of zich uitgeschreven hebben. Hierdoor kan je in de toekomst je e-mails nog efficiënter maken en meer conversie genereren.

BLUE PIXL MEDIA PLATFORM

Blue Pixl Media heeft zelf diverse eigen contentplatformen waarmee een extensief mailingbestand is ontstaan met een breed publiek in de ICT- en tech wereld. Wij stellen dit e-mailbestand ook ter beschikking. Hierdoor spreek je een nóg groter doelpubliek aan. Indien je meer cijfers wilt zien van onze contentplatformen, neem dan een kijkje op de mediapagina.

Wij staan je bij in elke stap

E-mailmarketing is een van die marketingonderdelen die bedrijven zelf zouden kunnen doen, maar waarvoor ze meestal de tijd niet vinden. Daarom helpen wij jou hier graag bij.

Het begint allemaal bij de juiste strategie bepalen, goede content creëren, dit allemaal in een fris jasje steken dat jouw doelgroep aanspreekt en daarna de resultaten analyseren. Heb je hulp nodig bij een stap uit het proces of laat je liever het volledige proces door ons doen? Het is allemaal mogelijk. Ons team van professionals staat klaar om je te ondersteunen.

Hulp nodig bij je e-mailmarketing?

Bij Blue Pixl media zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep via het juiste kanaal voor elke business.

Ben jij op zoek naar de ideale partner om jouw marketingactiviteiten te stroomlijnen en je omzet te doen groeien? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Scroll naar boven