Lead Generation

Relevantie en vertrouwen: de basis voor leadgeneratie!

Leadgeneratie op maat: gegarandeerde en kwalitatieve leads

We geloven sterk in het aanbieden van de juiste content (white papers, video’s…) aan de juiste doelgroep, binnen de juiste omgeving. Door je content binnen deze relevante omgeving op de juiste plaats te situeren, verhogen we de kans op actie en conversie.

Wil je meer hot leads ontvangen?

Het gated content model van Blue Pixl Media

Het basismodel van leadgeneratie focust zich op het aanbieden van jouw kwalitatieve (gated) content op onze sites.

Gated content wil zeggen dat geïnteresseerden eerst hun gegevens achter dienen te laten alvorens ze toegang krijgen tot deze content. Deze gegevens worden dan, na toestemming van de geïnteresseerden, met jou gedeeld. Op deze manier krijg jij een complete lijst met geïnteresseerden en potentiële kopers van je product of dienst.

Belangrijk hierbij is dat de kwaliteit van de content een grote invloed heeft op het resultaat van de campagne en daarmee de kwaliteit van de leads. De content moet probleem- en oplossingsgericht zijn. Een productfolder of flyer is bijvoorbeeld niet handig en zal minder goede resultaten opleveren.

Het unieke en onderscheidende aan dit model is de samenwerking tussen pull en push leadgeneratie die Blue Pixl Media kan aanbieden:

Pull

De (gated) content wordt redactioneel verspreid via de homepages, topic centers en nieuwsbrieven van TechPulse. Van daaruit worden de lezers gestuurd naar de landingspagina waar ze hun gegevens kunnen achterlaten.

 

Push

De lezers worden via (gerichte) dedicated mails en banners actief benaderd om de (gated) content te downloaden. Zij worden van daaruit gestuurd naar de landingspagina waar zij hun gegevens achterlaten. Dit basismodel dient als ijkpunt en kan indien gewenst op maat worden uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan performance based-modellen of modellen waarbij we je reclameboodschap in real-time naar de leads toesturen om zo je conversie te optimaliseren.

Leads genereren

Bij Blue Pixl media zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep via het juiste kanaal voor elke business.

Ben jij op zoek naar de ideale partner om je marketingactiviteiten te stroomlijnen en omzet te doen groeien? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Scroll naar boven