Social Media

Jouw merk zichtbaar op de juiste social media kanalen

Door zichtbaar te zijn en actief deel te nemen, zet je jouw bedrijf sterker in de markt. Onze digital experts bepalen de gepaste strategie op basis van jouw bedrijf en doelstellingen.

Adverteren via social media, wat betekent dat voor jou?

Meer websitebezoekers

Meer aankopen en leads

Impact op koopgedrag

Gedetailleerde targetting

Naamsbekendheid voor je merk, product of dienst

Opbouwen van een community & fanbase

Interactie met je doelgroep

Je boodschap eenvoudig en kosteloos verspreiden

Wat kunnen wij voor jouw social media betekenen?

Wij stellen samen met jou de juiste social media doelen, bekijken welke tone of voice het beste bij je past en gaan mee op zoek naar de juiste doelgroep.

Zo gaan we voor structurele groei van je social media kanalen. We bouwen relaties op met je social media bezoekers en maken een content planning om zo alles op de juiste tijdstippen bij je volgers te krijgen!

Hulp nodig bij het schrijven van content voor je social media posts? Dat wordt geregeld! We kijken samen welke content jouw doelgroep zoekt of waar jullie op willen focussen. Na de nodige input van jullie kant gaat onze redactie aan de slag.

Na afloop evalueren we graag de werkzaamheden en bevindingen. Vervolgens bespreken we de mogelijke kansen op het gebied van social media en content.
Social Media Marketing

Hulp nodig met het inrichten of uitbouwen van je social media?

Bij Blue Pixl media zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep via het juiste kanaal voor elke business.

Ben jij op zoek naar de ideale partner om jouw marketingactiviteiten te stroomlijnen en omzet te doen groeien? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Scroll naar boven