Advertisement & Content Marketing

Zet jouw product, merk of dienst in de spotlights!
0
Pageviews per maand
0
Nieuwsbrief abonnees
0
Nieuwe artikelen per week

Zorg ervoor dat je écht gezien wordt 👀

Door te adverteren op onze mediaplatformen word je pas echt gezien. Met meer dan 2,8 miljoen paginaweergaven per maand zijn de mogelijkheden eindeloos.

Programmatic advertising

In samenwerking met Future plc bieden wij exclusief de inventory van meer dan 70 websites aan, verspreid over drie landen. Bereik nu meer dan 7 miljoen unieke bezoekers op 15 miljoen pageviews per maand.

Dedicated mailing

E-mail is nog steeds één van de grootste en meest effectieve tools binnen de online marketingwereld. Het is een snelle en relatief goedkope manier om potentiële klanten aan te zetten tot actie.

Advertorial

Jouw boodschap wordt gebracht in een vertrouwde omgeving. We kennen onze lezers als geen ander en creëren samen met jou content die aan hun wensen voldoet. Zo vergroten we de kans dat onze lezers de boodschap onthouden en actie ondernemen.

Pop-up

De weg naar conversies was nog nooit zo dichtbij. Creëer een pop-up die in het oog springt voor een hoge CTR en engagement.

Display advertising

Zorg voor meer leads en naamsbekendheid met display advertising. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap aan het juiste publiek op het juiste moment getoond wordt.

Review

Laat je product, dienst, software, game… testen door onze gespecialiseerde redactie. Na de test zal er een uitgebreide review online komen waar alle details en specificaties grondig beoordeeld worden.

Testpanel

De kracht van consumentenreviews is niet te onderschatten! Laat jouw product testen door onze onafhankelijke lezers.

Copywriting

Wij helpen je met het schrijven van content die interessant, spannend, informatief of onderhoudend is – en het liefst allemaal tegelijk.

Lead generation

Relevantie en vertrouwen, dat is de basis van een goede leadgen campagne. Door jouw content in de juiste omgeving te plaatsen, verhoog je de kans op actie en conversie.

Nieuwsartikel

Media-aandacht is goud waard. Laat onze redactie een nieuwsartikel schrijven over jouw merk, product of dienst.

Social Media

Door zichtbaar te zijn en actief deel te nemen, zet je jouw bedrijf sterker in de markt. Onze digital experts bepalen de gepaste strategie op basis van jouw bedrijf en doelstellingen.

Hulp nodig bij het schrijven van content?📝

We weten het; content schrijven is niet makkelijk. Om jezelf te onderscheiden van de rest heb je steengoede content en een sterke strategie nodig. Wij helpen je met het schrijven van content die interessant, spannend, informatief of onderhoudend is – en het liefst alles tegelijk. Er staan reeds te veel reclameboodschappen op het internet die mensen niet meer willen lezen. Ze zoeken antwoorden op hun vragen en informatie die hun leven beter of makkelijker maakt.

Website

Heeft jouw website dringend nood aan frisse teksten die jouw doelgroep aantrekken en tot actie verleiden? Nadat we eerst samen met jou strategisch hebben gekeken welke content er geschreven moet worden, gaat onze redactie aan de slag. Uiteraard houden we ook de SEO-richtlijnen in het oog en het content marketing plan! Van een volledige content make-over tot informatieve white papers en 404 pagina’s laten converteren, het is allemaal mogelijk.

Ghost writing

Heb je elke maand verschillende producten die op de markt komen, maar geen tijd om er een tekst bij te schrijven? Wij helpen je hier en schrijven in jouw naam beklijvende teksten die de lezer overtuigen van jouw product.

Blogpost

Zit jouw doelgroep met vragen die jij oplost door gebruik te maken van jouw expertise? Geen enkel probleem, wij zetten jouw expertise in het licht en beantwoorden de vragen van jouw doelgroep in informatieve, inspirerende en unieke blogposts.

Social media

Social media zit in ons leven ingebakken. Ook hier hebben onze content creators kaas van gegeten. De social media posts zijn geschreven om jouw doelpubliek te entertainen en overtuigen. Indien gepast, zelfs met een ondeugende knipoog!

E-mailmarketing

E-mail is springlevend! Maar het is belangrijk om de boodschap toe te spitsen op jouw doelpubliek. Met de juiste content gericht op de juiste persoon is dit een zeer sterk medium om in de gedachten te blijven van je leads en ze om te zetten tot echte klanten of zelfs ambassadeurs van jouw merk.

E-books

Soms heb je veel te vertellen over één bepaald onderwerp. Wij schrijven voor jou een e-book of white paper vanaf de eerste letter tot de uiteindelijke pdf. Onze designers verpakken het volledige verhaal in een leuk jasje.

Hoe gaan wij te werk?

1/ Briefing

Jij kent jouw doelgroep en business het beste. Daarom hebben we jouw input nodig om steengoede content te maken. Bij een eerste briefing zullen we de nodige kritische vragen stellen om de juiste doelgroep, doelstelling en correcte content marketingstrategie te bepalen.

 

2/ Strategie bepalen

Aan de hand van de bevindingen tijdens de briefing maken wij een contentstrategie op met een omschrijving van de topics en keywords waar we content over gaan schrijven en de platformen waar we deze op zullen delen. Een goede strategie zorgt voor goede content marketing.

 

3/ Contentcreatie

Ons team van gedreven en ervaren redacteurs gaat aan de slag voor jou. Ze bekijken de briefing en beginnen met de creatie van jouw content.

 

4/ Feedback

Uiteraard hebben we jouw feedback nodig. Teamwork, makes the dream work. We houden niet van clichés, maar het klopt wel. Enkel met jouw feedback komen we tot het beste resultaat.

Wij helpen jouw bereik te vergroten.

Bij Blue Pixl media zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep via het juiste kanaal voor jouw business.

Ben jij op zoek naar de ideale partner om jouw marketingactiviteiten te stroomlijnen en je omzet te doen groeien? Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Scroll naar boven