Services

Display Advertising

De ideale manier om je merk te promoten bij je doelgroep

Dé manier om je merk te promoten bij je doelgroep

Display advertising is op het hele Blue Pixl Media-netwerk in te plannen. Het is bovendien mogelijk om je banners binnen dit netwerk te targetten op locatie, device en persoonlijke kenmerken. Het is zelfs mogelijk om de advertenties te richten op artikelen waar een bepaald topic in voorkomt (contextual ads). Zo ben je er zeker van dat je de juiste doelgroep bereikt.

 

Promoot je merk vandaag nog

Platformen en locaties

De advertentiecampagnes zijn in te boeken op alle individuele websites. Daarnaast bieden we een drietal interessante modellen die zich focussen op meer websites tegelijk:

  • Run Of Network (RON): De campagne wordt getarget op het volledige netwerk van Blue Pixl Media.
  • Run Of Business (ROB): De campagne wordt getarget naar alle business websites van Blue Pixl Media. ROB is uitermate geschikt om je zakelijke boodschap te verspreiden onder professionals.
  • Run Of Consumer (ROC): De campagne wordt getarget naar alle consumentenwebsites van Blue Pixl Media. Een ROC-campagne spreekt je doelgroep aan in een consumer context.
Nu ook mogelijk: Video ads
video, template, website-1606945.jpg

Het is nu ook mogelijk om video advertenties te plaatsen. Deze advertenties schuiven in de tekst en beginnen automatisch te spelen.

Half page

(300x600)

Homepage takeover

IMU

(300x250)

Leaderboard

(728x90)

Roadblock

(Leaderboard + IMU)

Sticky ad

(728x90)

Starten met Display Advertising

Bij Blue Pixl media zijn we gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep via het juiste kanaal voor jouw business.

Ben jij op zoek naar de ideale partner om jouw marketingactiviteiten te stroomlijnen en je omzet te doen groeien? Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Scroll naar boven