Het grootste online techplatform van de wereld komt naar België en Nederland! Blue Pixl Media lanceert op 24 juni TechRadar in het Nederlands. De missie: consumenten in België en Nederland helpen met hun tech-vragen en ze zo begeleiden bij hun tech-aankoopbeslissingen.

TechRadar in het kort

Wij zijn bij TechRadar volledig geobsedeerd door technologie. Wij helpen onze lezers zowel privé als zakelijk bij het maken van de beste aankoopbeslissingen. Daarnaast helpen wij hen om het meeste uit hun favoriete producten te halen.
Ons team van toegewijde journalisten leeft, ademt en brengt tech 24/7, waarbij wij onze lokale kennis combineren met de expertises van het internationale team.

Snelle groei naar marktleider

TechRadar is begonnen in 2008 en heeft zich sindsdien razendsnel ontwikkeld tot het grootste platform voor tech-aankoopadvies. Deze snelle groei is het gevolg van het schrijven van de juiste content voor de juiste mensen en het unieke HAWK systeem.

1. De juiste content

Wij analyseren en monitoren het web en onderzoeken waar onze lezers interesse in hebben. Waar zoeken ze naar en op welke vragen willen ze antwoord in hun tech-aankoopcyclus? Wij gebruiken deze data als basis voor onze artikelen. Wij doen vervolgens grondig onderzoek en schrijven de juiste content die alle vragen van onze lezers beantwoordt. Op deze manier informeren wij hen volledig over welke tech het best bij hen past en begeleiden ze bij het maken van de aankoopbeslissing.

2. HAWK

HAWK is een uniek systeem dat ons helpt bij het plaatsen van de juiste producten en prijzen op de juiste plaatsen. Het systeem zorgt ervoor dat consumenten altijd de beste deal voor hun product vinden. Aan de achterkant geeft het systeem ons een geweldig inzicht in welke tech het populairst is binnen bepaalde segmenten. Wij kunnen deze data bovendien gebruiken om gericht campagnes op te starten die een bewezen (en volledig doorgemeten) groei in retailomzet met zich meebrengen.

TechRadar aankoopcyclus

Keyfacts TechRadar Benelux

Aantal pageviews per maand: 1.200.000
Aantal unieke bezoekers per maand: 600.000
Aantal tech-journalisten in Nederland en België: 6

Samenwerken?

Bereik de juiste mensen voor de juiste producten met de juiste advertenties. Met een bereik van 1,2 miljoen pageviews per maand verbinden wij jouw merk aan de bron voor tech-aankoopadvies en positioneren het zo top-of-mind bij onze lezers. Dit versterkt niet alleen jouw merk, maar zorgt ook voor een directe (en meetbare!) stijging van jouw e-commerceomzet.

Scroll naar boven