marketing

SEO Service

Samen zorgen we ervoor dat jouw website online eenvoudig gevonden wordt.

Een fantastische website is nutteloos als niemand hem ooit ziet

SEO of zoekmachineoptimalisatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen online marketing. Met een goede strategie zorg jij er voor dat jouw website bovenaan de Google-zoekresultaten staat.

Waarom is dit belangrijk? Omdat ongeveer 80% van de internetgebruikers Google gebruiken om zaken op te zoeken en driekwart daarvan nooit verder dan de eerste pagina kijkt.

Je investeert dus tijd in het beter vindbaar maken van je website. En wij kunnen daarbij helpen

Onze aanpak

Analyse. Planning. Verbeteren.

Voor we van start gaan is het enorm belangrijk dat we analyseren wat er nu juist verbeterd moet worden. Op basis van deze analyse maken we een planning op die we nadien graag voor jou uitvoeren.

Blue-Pixl-Media-SEO-gids-2021

De ultieme SEO gids voor beginners

Wil jij meer te weten komen over hoe SEO werkt? Dan kan onze gids jou een flinke stap vooruit helpen. In deze gids gaan we dieper in op de 10 belangrijkste SEO-rankingfactoren en geven we je tips en tricks om de SEO van jouw website te verbeteren.

Gratis download

Waarom is SEO zo belangrijk?

Betere Zichtbaarheid

Zorgen dat je website gevonden wordt is de basis van alles. Met goede SEO sta jij bovenaan in de zoekresultaten en ben je zichtbaar voor je potentiële klanten.

Meer Leads

Door jouw website gebruiksvriendelijk op te bouwen en af te stemmen op de wensen en doelen van jouw doelgroep zet je deze bezoekers snel om in echte leads.

Gratis bezoekers

Met een goede SEO-strategie kom je organisch bovenaan te staan in de zoekresultaten. De bezoekers die op jouw website terechtkomen door op je link te klikken kosten hierdoor geen cent.

B2B en B2C

Of je nu verkoopt aan bedrijven of particulieren, iedereen zoekt op het internet. Wij zorgen ervoor dat onze strategie aangepast is aan jouw specifieke doelgroep.

Blue Pixl Media heeft de juiste mix van redacteurs en marketeers in huis om het volledige marketingtraject tot een goed eind te brengen.
Nancy Van De Brande
4.5/5
Scroll naar boven