Shoot

Wij maken van onze lezers betere fotografen

Het lijfblad voor fotografen

Shoot is het platform voor en door fotografen. We onderscheiden ons door een zeer praktijkgerichte aanpak. Onze missie is om van al onze lezers betere fotografen te maken. Dat doen we via ons magazine (verschijnt 8 keer per jaar), onze website, onze sociale media en onze events. Met liefde voor het beeld.

Wat kan je allemaal verwachten?

Productinfo

Tests van materiaal

Workshops

Cursussen

Hints & tips

Shoot magazine online en print
Stroke - separator Blue pixl media

Wie bereik je met Shoot?

Oplage 8x jaar / 20.000 exemplaren
Doelgroep 25-65 jaar / Hoog opgeleid
Taal Nederlands
Pageviews per maand 515000
Unieke bezoekers per maand 100000
Nieuwsbrief optins 10840
Artikelen per week 5
Inhoudelijk Fotografie
515000

Pageviews

10840

Nieuwsbrief optins

5

Artikelen per week

20000

Oplage

Doelgroep

De ijkpersoon van Shoot is tussen 25 en 64 jaar, hoog opgeleid, professioneel actief met een gemid­deld tot hoog inkomen en een brede interesse in fotografie, toerisme, muziek, cultuur, internet en computers. Hij of zij is amateurfotograaf met de am­bitie om kwalitatief hoogstaande foto’s te maken, of beroepsfotograaf. Zijn/haar toestel, of geplande aankoop, is een digitale reflexcamera of systeem­camera, waarvoor hij of zij in de toekomst diverse uitbreidingen en accessoires zal aanschaffen.
De lezer van Shoot is niet noodzakelijk erg technisch onderlegd, maar wil wel investeren in zijn of haar hobby en is hiervoor op zoek naar een duidelijke en betrouwbare bron van informatie.

Praktisch

Shoot verschijnt acht maal per jaar. De zes gewone nummers bevatten de vertrouwde mix van portfo­lio’s, praktijkstukken en tests. Twee themanummers (voor- en najaar) diepen telkens één onderwerp uit. Online kan de lezer terecht op www.shoot.be en www.belgiumdigital.com, de grootste Vlaamse community voor amateurfotografen. Shoot heeft ook meer dan 6.000 actieve fans op Facebook.
Fotografie in de lift!
De digitale reflexcamera heeft een nieuwe generatie warm gemaakt voor de creatieve mogelijkheden van fotografie. Shoot begeleidt de actieve fotograaf en wil hem of haar stimuleren om meer en beter te fotograferen. Shoot onderscheidt zich door een praktijkgerichte aanpak. De missie van het blad is van elke lezer een betere fotograaf te maken. Daarbij kiezen we niet voor ellenlange theoretische beschouwingen, maar voor realistische onderwerpen. Ervaren fotografen die bekend staan als de top in hun vak delen in Shoot hun kennis. Met een begrijpelijke uitleg en praktische tips helpen wij onze lezers om betere foto’s te maken. Van glamourportret tot culinaire foto, van reisreportage tot concertshot.

Shoot kiest voor een lokale inbedding.

Het magazine wijst zijn lezers de weg naar de mooiste fotolocaties in België en de buurlanden. Onze fotografen kennen hun streek op hun duim­pje, en laten de lezer ontdekken dat je de mooiste foto’s vaak gewoon in de buurt maakt. Natuurlijk laten we de lezer ook meedromen van mooie exotische bestemmingen.

Shoot gaat voluit voor praktische tests.

Camera’s, objectieven en accessoires worden steeds in de praktijk uitgeprobeerd, zodat we de lezer een onderbouwd en gebalanceerd oordeel over nieuwe producten kunnen bieden.

Extra informatie

Download de Mediakit

Download nu

Redactionele kalender

Kalender

Bezoek de Shoot website

Website

Abonneer je op Shoot

Aboneer nu

Adverteren in Shoot

 

Shoot magazine online en print