Kmo-portefeuille voor online marketing advies en opleidingen

Ben jij een Belgische ondernemer? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Vanaf vandaag kan je bij Blue Pixl Media gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Dit betekent dat je tot 30 procent terugbetaling kan krijgen voor marketing services die onder de kmo-portefeuille vallen.

Bijvoorbeeld:
Je acht het nodig om je online marketing activiteiten onder de loop te laten nemen. Je maakt de verstandige beslissing om een Performance Audit te laten uitvoeren en bent bereid om hiervoor € 1.600,- (excl. btw) te investeren.
Voldoe je vervolgens aan de voorwaarden, dan wordt tot € 480,- (excl. btw) van jouw investering betaald door de kmo-portefeuille.

Certificaat dienstverlener

Blue Pixl Media is geregistreerd dienstverlener voor de pijlers “advies” en “opleidingen” in het kader van de kmo-portefeuille. Het registratienummer voor onze adviesdiensten is DV.A241529 en voor opleidingen DV.O241528.

Maar wat betekent dit juist?

Advies en opleidingen zijn twee aparte pijlers waarvoor wij de kmo-portefeuille mogen toepassen.

Adviestrajecten

Bij adviestrajecten geven wij jou enkel advies bij hoe je jouw marketing zou kunnen verbeteren. Welke zaken kunnen hierbij aan bod komen:

  • Advies voor SEO-optimalisatie van je website
  • Advies om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren.
  • Zoek je een nieuwe website? Dan kunnen we advies geven over hoe deze er volgens ons zou moeten uitzien en wat belangrijk is voor je doelgroep.
  • Het uitschrijven van een digitale strategie met een bijhorend adviserend marketingplan.

Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. Heb je dus ergens vragen over, neem dan zeker contact met ons op.

Opleidingstrajecten

Bij een opleidingstraject is het de bedoeling dat we jullie echt iets gaan bijleren over een specifiek marketingonderwerp. Dergelijke opleidingen geven we enkel voor grotere groepen en worden gegeven door een professionele marketeer met genoeg kennis van zaken. Welke opleidingen kan je in de toekomst bij ons terugvinden?

  • SEO opleiding voor beginners
  • SEA opleiding voor beginners
  • SEO & SEA opleiding voor gevorderden
  • WordPress basics opleiding

Heb je specifieke vragen over een opleiding of wil je een specifieke opleiding volgen die nog niet in ons aanbod zit? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe weet je of jouw bedrijf in aanmerking komt voor deze subsidie?

Voldoet jouw bedrijf aan de volgende 5 voorwaarden dan kan ook jij gebruik maken van de kmo-portefeuille:

Meer informatie?

Voor meer info verwijzen we je graag door naar https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille, de website van het Vlaams Agentschap voor Ondernemen en Innoveren.

Wil je deze subsidie gebruiken voor jouw digitale plannen of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op en we vertellen jou hier alles over.

KMO portefeuille
Scroll naar top